De organisatiestructuur is een hulpmiddel dat ervoor moet zorgen dat een organisatie zijn doelen kan bereiken. Het vraagstuk van de juiste organisatiestructuur speelt met name in grote organisaties. Daar moet men nadenken over zaken als taakverdeling, verdeling van verantwoordelijkheden en van bevoegdheden en daarmee samenhangend over het coördineren van die taken en verantwoordelijkheden.

Ook DRGE heeft zijn organisatie in kaart gebracht. Dit is noodzakelijk omdat voor iedereen helder moet zijn hoe de hiërarchie binnen de clan in zijn werk gaat. Hierdoor moet altijd duidelijk zijn welke personen waarvoor verantwoordelijk zijn.

Binnen de community zijn er verschillende taken en verantwoordelijkheden. Deze pagina geeft hier een overzicht van.

Uitleg Rangenstructuur:

 Owner:

De Owner(‘s) van DRGE zijn verantwoordelijk voor de kernzaken van de community. De Owner(‘s) beslissen welke rangorders er binnen DRGE bestaan, zij benoemen de rangen en beheren de website, organisatie-, structuurverloop en toekomst van DRGE.

– Turborobbie
– Linsey1992
– Martin H

 CEO:

De CEO beheren de onderstaande divisies binnen DRGE. Zij regelen het dagelijkse bestuur van de community en zijn het eerste aanspreekpunt voor de admins. De CEO’s regelen de oprichting van de game divisies en aanstellingen van de Admins, hierbij adviseren zij de Owner(‘s).

– Pietertj33

 Admin:

Admin beheert één, of meerdere dingen binnen de community. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de leden. Zij zijn de eindverantwoordelijke Zij zijn ook degene die de evenementen regelen.

– Dirk
– Jur

 Moderator:

– Martijn2598
– EnergyWolf
– supermegagamer3

Een Moderator zorgt voor een soepele verloop voor alles binnen de teamspeak, game en of website. Hierbij doen zij ook de aanmeldingen.

[DRGE]  Lid:

Is een lid van de community en heeft verder geen persoonlijke privileges binnen de community.

  Trail:

Trail’s zijn de nieuwe mensen binnen de DRGE Community. Trail’s zitten nog in hun proefperiode van 2 tot 4 weken.