Wij zijn een pc multi-gaming community opgericht begin 2016 met als doel een community waar plezier en wederzijds respect belangrijke aspecten zijn. Iedere gamer kan zonder registratie mee gamen op onze TeamSpeak server en is nergens toe verplicht. Als lid van Digital Revolutionary Gaming Experience heb je een paar verplichtingen. actief en forum activiteit noodzakelijk om je lidmaatschap te behouden bij ons. Gewoon lekker gamen met elkaar, want daarvoor ben je tenslotte een pc gamer! Aarzel niet om gezellig met ons te komen gamen! Wij zien je hopelijk snel online!

Binnen de community spelen wij allerlei pc games, bijna alle multiplayers games komen aan het bod. Van de bekende games zoals ETS2, ATS, Battlefield, Counter Strike, League of Legends, Grand Theft Auto of Call of duty. Heeft een game een multiplayer optie? Grote kans dat wij deze game spelen!

Vele leden kennen elkaar al jaren lang en gamen dan ook al lange tijd samen, zulke vriendschappen zijn waardevol. In een grote community zoals ook bij Digital Revolutionary Gaming Experience, is het onmogelijk om iedereen aardig te vinden of met elkaar te kunnen opschieten. Dit is namelijk in het echte leven ook niet zo. Wij zijn allemaal mensen met verschillende karakters en zoeken daarom de mensen op waarmee wij goed kunnen opschieten. Dit werkt in het online gamen net zo. Zo krijg je binnen een community of clan verschillende kleinere groepjes van leden die het gezellig vinden om met elkaar te kunnen gamen. Bij Digital Revolutionary Gaming Experience geven wij de mogelijkheid aan onze leden om door middel van een TeamSpeak server en uitgebreide website met elkaar te kunnen gamen. Het enigste wat wij hiervoor terugvragen is elkaar te respecteren en mensen in hun waarde te laten. Zolang je dit doet ben je vrij om gebruik te maken van onze diensten.

Door de maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden is er geen druk vanuit het beheer voor website activiteit. Nee gewoon gamen wanneer je tijd en zin hebt! Elke avond weer zitten er gamers en leden door elkaar op onze TeamSpeak server om gezellig te gamen. Ben jij binnenkort een van deze gamers? Of misschien ons nieuwste lid?

Wij zien je graag binnenkort op onze TeamSpeak server