Overleven, daar draait het om in Rust. Overleven in de wildernis met vijanden overal om je heen. Alles kan tegen je keren, mens en dier. Durf jij de uitdaging aan?

Ook binnen onze community zitten met regelmaat leden op onze TeamSpeak server leden en gasten die Rust spelen en samenwerken om te overleven in de wildernis. Ben jij iemand die van teamwork en survival games houd? Dan nodigen wij jouw uit zeker een kijkje te nemen op onze TeamSpeak server!


Euro Truck Simulator is een waarheidsgetrouw simulatiespel van SCS Software. Het spel simuleert vrachtwagens, Europese steden en trajecten tussen deze steden. Tijdens het rijden moet er rekening gehouden worden met de brandstoftank, rustpauzes, schade, snelheids- en andere overtredingen. Tevens organiseren we convoy’s zodat we met zoveel mogelijk leden kunnen rijden.

Ook binnen onze community zitten met regelmaat leden op onze TeamSpeak server leden en gasten die Euro Truck Simulator spelen en samen rijden om de leveringen zo goed mogelijk af te leveren . Ben jij iemand die van simulator games houd? Dan nodigen wij jouw uit zeker een kijkje te nemen op onze TeamSpeak server!


Counter Strike, wie kent het niet? Wij wel! Een van de meest gespeelde en grootste games ooit wordt dagelijkst bij ons gespeeld. 

Onze leden zijn vooral actief in competitieve wedstrijden. Want laten we eerlijk zijn, daarvoor is het spel tenslotte gemaakt. Team vs Team. Soms vloeken en schelden, maar dat hoort er een beetje bij. Lekker los gaan en jezelf omhoog ranken. Daar draait het bij Counter Strike om! Ben jij een Counter Strike speler en opzoek naar gezellige en actieve Counter Strike community? Dan zit je bij Digital Revolutionary Gaming Experience goed!Grand Theft Auto bevat ook Grand Theft Auto Online, het alsmaar veranderende Grand Theft Auto universum. De grote wereld binnen de criminele gelederen door missies (Jobs) voor contant geld te voltooien, onroerend goed te kopen, voertuigen en personages te upgraden, te concurreren in de traditionele competitieve modi of nieuwe content te spelen en te delen met de Grand Theft Auto community.

Binnen Digital Revolutionary Gaming Experience spelen wij geregeld Grand Theft Auto, ben jij een GTA speler? Neem dan zeker een kijkje bij ons!


Battlefield, wie is er niet groot mee geworden? Battlefield 2 of 1942. De goede oude tijd zeggen we wel eens.

Dit betekend echter niet dat de huidige Battlefield games minder zijn, nee zeker niet. Spannende potjes TDM kan je zeker vinden in Battlefield: 4 of wilde achtervolgingen in Battlefield: Hardline. Ook binnen Digital Revolutionary Gaming Experience worden er geregeld potjes Conquest gespeeld of een van de andere modes die beschikbaar zijn in Battlefield.


Een community zonder League of Legend is geen community, zo denken wij erover. League of Legends is één van de meest gespeelde games op dit moment. Ook binnen Digital Revolutionary Gaming Experience zijn er verschillende leden actief in deze game.

Speel samen onze leden in de Rift! Word level 30 met de andere Digital Revolutionary Gaming Experience leden en ga samen het gevecht aan tegen andere spelers op de EUW server. 5 tegen 5 of 3 tegen 3. All Random, All Mid (ARAM) of maak een custom game aan om tegen elkaar te vechten. League of Legends is een team spel en communicatie is zeer hard nodig als je met mensen speelt die je kent. Plan je aanval op de tegenstander door in een bosje te wachten en als een team de rest af te slachten. Ben jij onze nieuwe Legend?


Call of Duty is een serie van computerspellen die bij elke gamer wel bekend is. Na het succes van het eerste spel, volgden er nog meerdere spellen waaronder Call of Duty 2 en Call of Duty 4. Qua gameplay lijkt de Call of Duty-serie op de Medal of Honor-serie, maar in tegenstelling tot Medal of Honor speelt de speler als soldaat van verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de Sovjet-Unie.

Ben jij iemand die van snelle gameplay houd en veel Call of Duty speelt? Dan nodigen wij jouw uit zeker een kijkje te nemen op onze TeamSpeak server!


Naast de bovenstaande games spelen wij nog veel meer andere games, ben jij net als ons een gamer die veel verschillende games speelt? Neem dan zeker een kijkje bij ons!

Er zijn genoeg “Overige Games” kanalen beschikbaar op onze TeamSpeak Server. Iedereen is vrij om onze TeamSpeak server te bezoeken om zo samen met vrienden of onze leden te kunnen gamen!