DRGE En Minecraft

DRGE En Minecraft

4 views
1

 

DRGE Minecraft Server

Hallo leden.

Zoals jullie weten hebben we al een tijdje een Minecraft server. Maar deze was veroudert en toe aan een nieuwe. Dus hebben we een nieuwe Minecraft server gemaakt. Dit betekent dat we nog meer FUN kennen hebben in Minecraft door onder anderen meerdere onderdelen die toe zijn gevoegd. zoals skyblock, Normale survival, Minigames en niet te vergeten Creative. Hier onder kan je als een beetje door kan lezen de uitleg  van verschillende onderdelen.

Survival

Wat is survival. Kort gezegd het is overleven met de spullen die je hebt zoals minecraft altijd is geweest. Het verzamelen van spullen en de meest geweldige gebouwen bouwen. Maar zorg niet dat je door de monsters word opgegeten. Anders ben je alles kwijt.

We hebben een paar dingen die je kunt gebruiken.

De algemene shop: Hier ken je dingen komen die niet zo snel voor komen in Minecraft zo als spawn eieren van verschillende dieren en nog een paar anderen dingen.

De user shop: Hier kan je zelf je spullen verkopen en spullen kopen van andere spelers. Bijvoorbeeld heb jij een grote sheep farm en je houdt heel veel wol over. Verkoop het dan aan andere leden zodat je wat geld kan verdienen en nieuwe spullen kan halen bij de andere spelers.

Creative

Creative is nog in aanbouw. Maar kort om wat je hier kan doen is de meest grote en mooie gebouwen maken. Laat zien hoe goed je kan bouwen en laat maar zien wat je allemaal kan.

Skyblock

Ja en dan komen we nu bij Skyblock. Skyblock is een map/gamemode waar je begint op een eiland. We hebben verschillende start eilanden. Het doel van skyblock is om met de spullen die je hebt en krijgt via challenges het zo een mooi mogelijk te maken en zoon hoog mogelijke level te krijgen. Succes met spelen en zorg niet dat je van je eiland af valt. Want onder je eiland zit helemaal geen vangnet.

Minigames

We hebben nu ook ja ja een gezellige minigame afdeling op de server. Hier kun je verschillende games doen zoals: BlockParty, Hide and Seek, TNT Run, Splegg/Spleef. Hier volgt een korte uitleg van de gamemode’s.

Gamemode: BlockParty

Blockparty is een gamemode wat lijkt op de oer-Hollandse stoelendans. Ga helemaal los op de zorgvuldig uitgezochte muziek. Maar zorg dat je voor dat de muziek stopt op het blokje staat waar je op moet staan.

Gamemode: Hide and Seek

Hide en Seek zegt het eigenlijk al. We hebben de zoeker en de verstopper. als je de verstopper bent ben je een bepaalt blokje zorg er voor dat je een mooie plek hebt waar de zoeker je niet kan vinden. En als zoeker moet je goed zoeken en zorgen dat je iedereen kan vinden. Als je gevonden bent als verstopper 1 dan doe je iets niet goed en 2 je woord nu ook een zoeker. Gebruik dit in je voordeel. Veel succes.

Gamemode: TNT Run

Bij TNT Run moet je blijven lopen of rennen. En zorg er voor dat je andere spelers het lastig maakt. door ze in de val te lokken of iets anders. Zorg dus niet dat je helemaal uit de map valt. blijf lopen en ga niet stil staan. Anders NO WIN FOR YOU.

Gamemode: Splegg/Spleef

Bij de gamemode Splegg/Spleef is het de bedoeling om je tegenspeler van het eiland af te gooien. Dit doe je door eieren onder je tegenspeler te schieten waardoor het blokje onder hun word verwijdert en hun naar beneden vallen. Wees dus snel maar let wel goed op dat je zelf niet naar beneden valt want je hebt maar één kans om het goed te doen.

Ik heb jullie zo een beetje meer geinformeert te hebben over onze nieuwe en verbeterde Minecraft server. En ik wens jullie heel veel plezier.

~EnergyWolff~

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *