DIGITAL REVOLUTIONARY GAMING EXPERIENCE OP SOCIAL MEDIA, VOLG JIJ ONS AL?

DIGITAL REVOLUTIONARY GAMING EXPERIENCE OP SOCIAL MEDIA, VOLG JIJ ONS AL?

2 views
2

Digital Revolutionary Gaming Experience is al sinds de oprichting ervan begin 2016 actief op social media. Wat natuurlijk tegenwoordig niet meer weg te denken is uit ons online leven. Natuurlijk zijn wij gamers ook actief op social media en kun je naast onze website, ook via social media op de hoogte blijven van Digital Revolutionary Gaming Experience. Volg jij ons al op Facebook of Twitter?

Facebook
Met 6 miljoen dagelijkse Nederlandse gebruikers is dit natuurlijk voor ons als community een van de grootste platform om onszelf in een goed daglicht te zetten en potentiële nieuwe leden aan te trekken. Daarom zijn wij erg actief op Facebook en zorgen wij ervoor dat onze Facebook er altijd netjes en aantrekkelijk eruit ziet. Volg ons op Facebook en blijf op deze manier op de hoogte van het laatste Digital Revolutionary Gaming Experience nieuws.

Klik hier voor onze Facebook pagina.

Twitter
Twitter is tegenwoordig een beetje het ondergeschoven kindje in vergelijking met Facebook, toch blijven wij ook hier actief op omdat er dagelijkst nog steeds 900.000 Nederlandse gebruikers actief gebruik van maken. Twitter is helaas erg beperkt kwa de mogelijkheid om lange berichten te tikken. Maar daarop is twitter niet groot geworden. Maar wij zijn natuurlijk Digital Revolutionary Gaming Experience en wij willen ook  hier willen blijven groeien. Volg ons op Twitter en blijf op deze manier op de hoogte van het laatste DRGE nieuws.

Klik hier voor onze Twitter pagina.

Digital Revolutionary Gaming Experience
De plek voor elke gamer!

Your email address will not be published. Required fields are marked *