BEN JIJ AL LID VAN ONZE STEAM GROEP?

BEN JIJ AL LID VAN ONZE STEAM GROEP?

3 views
0

Steam, wie kent het niet. Steam is vandaag de dag niet meer weg te denken en een belangrijke platform voor pc gamers. Natuurlijk zijn wij sinds de oprichting van Digital Revolutionary Gaming Experience actief op steam door middel van een steam groep. Ben jij al lid van onze steam groep?

De steam groep heeft wel degelijk een belangrijke functie voor Digital Revolutionary Gaming Experience. De steam groep laat informatie zien over onze community. Het is voor ons een mooie manier om onszelf te promoten ten opzichte van mogelijke nieuwe leden. Daarnaast is de groep een makkelijke manier voor leden om elkaar te vinden op steam. Ben jij nog geen lid van de steam groep? Meld je vandaag nog aan! Klik hier voor onze steam groep.

Aangezien onze groep op uitnodiging is zul je een van onze beheerders of recruiters om een invite moeten vragen.

Naast steam zijn wij nog actief op andere platformen welk je hieronder kunt vinden:

Ben je in ze geheel nog geen lid van de community? Natuurlijk ben je vrijblijvend om met ons mee te gamen zonder lidmaatschap maar het is natuurlijk veel leuker om lid te worden! Overtuigd? Mooi zo, klik hier voor alle benodigde aanmeld informatie.

Digital Revolutionary Gaming Experience
De plek voor elke gamer!

Your email address will not be published. Required fields are marked *